PARABEN VE TÜRLERİ - BİTKİSEL KOZMETİK ANSİKLOPEDİSİ - Solver Kimya

Makaleler

Yorumlar


  • ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER ANSİKLOPEDİSİ 1
    POLİ ETİLEN GLİKOL, yoğunluğu 1.1239 gr / cm3 olan ve erime noktası - 65 c bir üründür.POLİ ETİLEN GLİKOL PH: 6 değerliğine sahip ve suda rahat çözüne...

  • KİMYASAL GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİ
    NİTRAT AZOTLU SIVI GÜBRELER Bitkiler nitrat azodunu rahat alarak, yeşil aksamlarının ve gövde ve dallarının hızla gelişmesini sağlar ve bitkilerin hız...

  • KİMYASAL GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİ
    AZOTLU SIVI GÜBRE,bitkinin hem köklerinin hemde yeşil aksam ve gövdesinin gelişmesine neden olan bir yaprak gübresidir.Yapraktan verilir.AZOTLU SIVI Y...

  • DEZENFEKTANLAR ANSİKLOPEDİSİ - 2
    TOPRAK DEZENFEKTANI ÜRETİMİ çok zor değildir.Ama zor olmamakla birlikte çok önemli işlevi olan ve kullanıldığı alan tarım olunca dikkat isteyen bir ür...

  • DETERJAN ANSİKLOPEDİSİ
    merhaba bulaşık yıkama tabletleri nasıl yapılır

  • OTO BAKIM ÜRÜNLER ANSİKLOPEDİSİ
    CAM SUYU ANTİFRİZİ, Ön ve arka camların yıkanmasında kullanılan bağımsız sudur.Yazın norma şartlarda şebeke suyu veya saf su kullanılırken, kışın şart...

  • DEZENFEKTANLAR ANSİKLOPEDİSİ - 1
    DEZENFEKTAN ÜRETİMİ ile ilgili bir çok formülasyonları ve imalat tekniklerini DEZENFEKTANLAR ANSİKLOPEDİSİ içerisinde bulabilirisiniz .Bu ansiklopedi ...

  • Saç Bakım Formülleri111111
    KURU SAÇLARA ŞAMPUAN FORMÜLÜ,çok önmeli bir üretimdir. burada önemi formülasyon veya üretim metodu değildir.Önemli olan kaliteli ve ekonomik bir şampu...

  • Saç Bakım Formülleri111111
    YAĞLI SAÇLAR İÇİN ŞAMPUAN YAPIMI, SON DERECE KOLAYDIR. ÇOK DETAYLI BİR MAKİNAYA İHTİYAÇ YOKTUR. DÜŞÜK DEVİRLİ BİR KARIŞTIRICI BU İŞ İÇİN YETERLİ OLACA...

  • Saç Bakım Formülleri111111
    ŞAMPUAN ÜRETİMİ, son derece kolay bir yöntemle üretilebilir.Üretim için bir karıştırıcı yeter. bu karıştırıcının devri dakikada 60 - 80 devir olmalı v...
PARABEN VE TÜRLERİ - BİTKİSEL KOZMETİK ANSİKLOPEDİSİ

KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ: p-hidroksi benzoik asidin alkil esterlerinin gerçek sodyum tuzlarıdır. Nipa sodyum parabenler; metil paraben ve NaOH’dan bu amaçla inşa edilmiş ve ingiliz farmakopisi (1993) ve addendum (1994) kriterleriyle buluşan özel bir tesis kullanılarak anhidrus bir prosesle üretilen tuzlardır. Metil paraben ve propil parabenlerin sodyum tuzları ayrıca US farmakopisi23/national formulary 18 kriterleriyle de uyuşmaktadır. Nipa sodyum parabenler dünyaca koruyucular olarak kabul edilen ve en yaygın kullanıma sahip paraben esterlerine suda çözünür alternatiflerdir.

Ticari adı

Kimyasal adı

INCI Name

Nipagin M Sodyum

Sodyum metil p-hidroksibenzoat

Sodyum metilparaben

Nipagin A sodyum

Sodyum etil p-hidroksibenzoat

Sodyum etilparaben

Nipasol M sodyum

Sodyum propil p-hidroksibenzoat

Sodyum propilparaben

Nipabutil sodyum

Sodyum butil p-hidroksibenzoat

Sodyum butilparaben

 

ETİKETLER: SODYUM METİLPARABEN NEDİR,SODYUM METİLPARABEN NEREDE KULLANILIR,SODYUM METİLPARABEN KULLANIMI,SODYUM METİLPARABEN MSDS,
SODYUM METİLPARABEN NEDEN KULLANILIR,SODYUM METİLPARABEN ZARARLARI VE FAYDALARI,SODYUM ETİLPARABEN NEDİR,SODYUM ETİLPARABEN NEDEN KULLANILIR,SODYUM ETİLPARABEN ÖZELLİKLERİ,SODYUM ETİLPARABEN KULLANILDIĞI ALANLAR,SODYUM ETİLPARABEN MSDS,SODYUM PROPİLPARABEN NEDİR,
SODYUM PROPİLPARABEN ÖZELLİKLERİ,SODYUM PROPİLPARABEN NEREDE KULLANILIR,SODYUM PROPİLPARABEN MSDS,SODYUM BUTİLPARABEN NEDİR.

SOLVER KİMYA