|
LİKİT PARAFİN (White Mineral Oil) : Bu ürünler, renksiz , berrak, kokusuz, floresan olmayan yağlardır. özel bir işleme tabi tutularak ve saf hale getirilerek üretilirler. Tortu,asit ve çamur formasyonu oluşturmazlar. Bakteri oluşumuna izin vermezler. Ürünümüzün Avrupa Farmakopisi, USP uygunluğu ile Mikrobiyolojik analizleri vardır. Değişik kullanım alanlarına göre farklı vizkozitelerde üretilebilirler. Farmasötik ve Teknik beyaz yağlar olarak kullanım alanlarına göre ikiye ayrılırlar.
Beyaz Madeni Yağlar (Farmasötik Kalite) Renk : 0,5 ; ISO 2049 / ASTM D 1500 Görünüm : Açık, Çökeltisiz Sıvı Koku : Kokusuz Yoğunluk ( 15 °C ) : 0,855 - 0,871 g/ml ; DIN 51757 / ASTM D 1298 Kırılma İndexi : 1,468 - 1,473 ; DIN 51423 / ASTM D 1218 Kinematik Viskosite ; DIN 51561 / ASTM D 445 Cs at 40 °C : 15,5 - 17,5 mm² / s Cs at 100 °C : ~3,3 mm² / s Parlama Noktası : 165 °C ; ISO 2592 / ASTM D 92 Parlama Noktası : - 12 °C ; ISO 3016 / ASTM D 97
LİKİT PARAFİNİN KULLANIM ALANLARI: - İlaç ve kozmetikte
- Merhemler
- Deri Kremleri
- Saç Preparatları
- Bebe Yağları
- Losyonlar
- Rujlar
- Masaj Yağları
- Gıda Makinelerinin Yağlanmasında
- Besin-Kimya ve genel sanayide
- Tekstil
- Kağıt Sanayii
- Haşare İlaçlarında
- Polistyren imalinde yumuşatıcı
- Özel Deri Yağlarında
- Cila, mürekkep ve boya imalinde
- Köpük kesme imalinde
SOLVER KİMYA
|