ALKOLSÜZ PARFÜM FORMÜLÜ..ALKOLSÜZ PARFÜM YAPIMI.. | SOLVER KİMYA - KİMYA ANSİKLOPEDİSİ - İMALAT ANSİKLOPEDİLERİ - KİMYA MAKALELERİ


MAKALELER / ALKOLSÜZ PARFÜM FORMÜLÜ..ALKOLSÜZ PARFÜM YAPIMI..

 



ALKOLSÜZ PARFÜM YAPIMI,

çok zor olmamakla birlikte kullanım açısından bir farklılık gösterir. A
slında aynı özellikleri taşır ve kalıcılığı açısından alkollü parfümden geri kalan bir tarafı yoktur. ALKOLSÜZ PARFÜM ÜRETİMİ için esans, emülgatör ve bir nemlendirici kullanılması yeterli olacaktır. Burada önemli olan iyi bir formülasyonla yola çıkmaktır. Çünkü ortamda alkol olmadığı için parfümün şeffaf olması konusunda bir miktar teknik gerekebilir. Bu teknik kullanılan formülasyonla direkt ilişkilidir. ALKOLSÜZ PARFÜM, diğer parfümler gibi bir krom kazan veya bir plastik kazan içerisinde rahatlıkla yapılabilir. Ortamda alkol olmadığı için alkollü parfüme göre daha ekonomik olabilir. Alkolsüz parfüm imalatında mono propilen glikol veya gliserin gibi nemlendiricilerin % 2 - 3 oranlarında kullanılmasında yarar vardır. Bu malzemeler aynı zamanda parfümün kalıcı olmasına da katkı sağlar.

Bu üretim için sizlere en iyi kaynakolacaktır

PARFÜM VE RENKLİ KOZMETİK FORMÜLLERİ ANSİKLOPEDİSİ

olacaktır.

PARFÜM ve RENKLİ KOZMETİK FORMÜLLERİ



ETİKETLER: ALKOLSÜZ PARFÜM NASIL YAPILIR,YAPIMI,YAPILIŞI,ALKOLSÜZ PARFÜM İMALATI,İMALAT YÖNTEM VE TEKNİKLERİ,ALKOLSÜZ PARFÜM FORMÜLLERİ,FORMÜLÜ,FORMÜL,ALKOLSÜZ PARFÜM NEDEN YAPILIR,ALKOLSÜZ PARFÜM HAMMADDELERİ,KİMYASALLARI,ALKOLSÜZ PARFÜM ESANSI,DOĞAL ESANS,SENTETİK ESANS,KİMYASAL ESANS,PARFÜM VE ALKOL,ALKOLSÜZ PARFÜMÜN YARARLARI,FAYDALARI,ALKOLSÜZ PARFÜM ÇEŞİTLERİ,TÜRLERİ,ALKOLSÜZ PARFÜM PROSESİ,PROSES KOŞULLARI,ŞARTLARI.


KOZMETİK ANSİKLOPEDİLERİ VE İÇERİKLERİ













KOZMETİK ANSİKLOPEDİLERİ VE VİDEOLARI















SOLVER KİMYA