YAĞLI YÜZEYLERİN TEMİZLENMESİ | SOLVER KİMYA - KİMYA ANSİKLOPEDİSİ - İMALAT ANSİKLOPEDİLERİ - KİMYA MAKALELERİ


MAKALELER / YAĞLI YÜZEYLERİN TEMİZLENMESİ

 

 

YAĞLI YÜZEYLERİN YAĞLARDAN ARINMASI

Bitkisel veya madeni yağları bulaştıkları bölgeden uzaklaştırmak her zaman problemlidir.bunun ana nedenlerinden biri yağların su bazlı olmamalarından kaynaklanmaktadır. çok ağır yağ ve kirleri deterjanlarla tek başlarına çıkarmak mümkün değildir. mutlaka yağ çözücü solventler kullanılmalı ve daha sonra yüzey aktif maddeler içeren deterjanlar kullanılmalıdır. bu konuda deterjanlardan büyük fedakarlık beklemek doğru değildir.
 

Eğer mevcut olan yağlar henüz yeni ve kemikleşmemiş ise yüzey aktif kimyasal hammaddelerle çözmek mümkündür. burada yapılması gereken labsa, sles veya nonyonik gibi maddeler kullanarak mutlaka ürettiğiniz deterjanın  PH yüksek olmasına dikkat edilmelidir.
 

Yağ ve kirlerin temizlenmesinde nonyonik ve labsa birleşimi oldukça sağlıklıdır.şimdi aşağıdaki çalışmaları dikkatle incelediğinizde birçok kemikleşmemiş yani katılaşmamış yağları rahatlıkla çözebilirsiniz.

 

Öncelikle kazana bir miktar su koyun ve üzerine labsa ve nonyonik ilave ederek karıştırın ve sonra kostik vererek karışımın ph ını 9 -10 civarında tutun ve kullanın. yağ ve kirlerin uzaklaştırmanız gereken bir çok noktalar için sizlere pratik çözümler sunacaktır.
 

Yukarıda belirtilen çalışma mevcut kirleri ve yağları çözmüyor ise veya yetersiz geliyor ise yukarıda belirtilen parametrelerle oynayın. yani biraz nonyoniği artırın, labsayı azaltın, veya labsayı artırın bir miktar nonyoniği azaltın. ama her türlü ph yüksek tutun.
 



Yağlı yüzeylerin temizleme kimyasalı üretimi dahil olmak üzere,farklı deterjan ürünlerinin üretimi düşünüldüğünde ve bu konuda kaynak arandığında DETERJAN ANSİKLOPEDİSİ formül içeriği bakımından sizlere yeterli olabilir. Mühendislere,yöneticilere,işletmecilere ve imalatçılara yönelik hazırlanan DETERJAN ANSİKLOPEDİSİ içerisinde deterjan ürünlerine ve temizlik maddelerine ait,yüzlerce ÜRETİM FORMÜLLERİ ve İMALAT YÖNTEMLERİ mevcuttur.


 

DETERJAN ANSİKLOPEDİSİ içerisindeki bu ürünleri hiçbir teknik destek almadan ve gerektiğinde hiçbir teknik makine kullanmadan tekbaşınıza imal edebilirsiniz.

DETERJAN ANSİKLOPEDİSİ herkesin çok kolay anlayabileceği ve herkesin çok rahat kullanabileceği sade bir dille yazılmıştır.

DETERJAN ANSİKLOPEDİSİ mevcut işlerinizin gelişmesine katkı verebilir veya yeni bir iş kolu yaratmanızda sizlere ışık tutabilir.



 

ETİKETLER: YAĞLI YÜZEY TEMİZLEYİCİ NEDİR,NASIL ÜRETİLİR,YAĞLI YÜZEY TEMİZLEME DETERJANI FORMÜLÜ,FORMÜL,FORMÜLLERİ,YAĞLI YÜZEY TEMİZLEYİCİ DETERJAN YAPIMINDA KULLANILAN KİMYASALLAR,HAMMADDELER,DETERJAN NE DEMEK,DETERJAN İMALATI,İMALAT,İMALATÇILARI,DETERJAN ÜRETİMİ,DETERJAN ÜRETİCİLERİ,DETERJAN NEDEN YAPILIR,DETERJAN BAŞLANGIÇ FORMÜLÜ,DETERJAN YAPMAK,TOZ DETERJAN İMALATI,SIVI DETERJAN ÜRETİMİ,DETERJAN İÇERİĞİ,İÇERİK,DETERJAN BİLEŞİMİ,DETERJAN TERKİBİ,DETERJANIN YAPISI,DETERJAN NASIL KULLANILIR,KULLANIMI,ÖZELLİKLERİ,NEDEN KULLANILIR,DETERJAN NEREDE KULLANILIR,DETERJANLAR,DETERJAN GÜVENLİK BİLGİ FORMU,DETERJAN ANALİZİ,DETERJAN ANALİZLERİ,DETERJAN SPESİFİKASYONU,DETERJAN TEKNİK ÖZELLİKLERİ,DETERJAN MSDS,DETERJAN TEKNİK ŞARTNAMESİ,DETERJAN YAPILIŞI,DETERJAN ELDESİ,ELDE EDİLİŞİ.

 

DETERJAN ANSİKLOPEDİLERİ...İÇERİKLERİ
 

DETERJAN ANSİKLOPEDİSİENDÜSTRİYEL DETERJAN ANSİKLOPEDİSİDETERJAN HAMMADDELER ANSİKLOPEDİSİ


DETERJAN ANSİKLOPEDİLERİ...VİDEOLARI








 

 

SOLVER KİMYA